online marketing bureau

SwimmingMonkey is een online marketing bureau dat ontstaan is door een ‘uit de hand gelopen hobby’. 6 jaar voor de start van SwimmingMonkey waren wij al actief in deze sector. Destijds ging het om kleine opdrachten voor voornamelijk particulieren maar door de jaren heen steeds bij te leren en een goede service te verlenen aan onze klanten staan we waar we nu staan: een respectabel online marketing bureau dat zich specifiek toelegt op een handvol diensten. Door onze services beperkt te houden richten we volop op kwaliteit en niet op kwantiteit. Het moet perfect zijn en de klant is koning.

Tevens zijn wij thuis in elk mogelijk niche. Met klanten variërend van een plaatselijke sportwinkel tot één van de grootste spelers in de verzekeringsmarkt in de Benelux. Elke campagne wordt op maat gemaakt, er wordt niet gewerkt met presets en alles in samenspraak met u.

Bij SwimmingMonkey kan u terecht voor alles omtrent het opbouwen van uw bedrijf en uw merk. Mocht u vragen hebben over onze manier van werken kan u altijd contact met ons opnemen. Wij kijken alvast uit naar een nieuwe uitdaging! Kom gerust langs voor een kopje koffie.