Specialist in development gezocht? Wij ontwikkelen webshops, websites en webapplicaties. Onze specialisten realiseren oplossingen voor jouw belangrijke (online) doelstelling. Met een webshop die omzet genereert, een website die vlekkeloos werkt en een applicatie die precies doet wat de gebruiker verwacht.

Goede development vraagt om een duidelijk plan van aanpak. Tijdens de kennismaking bespreken we uw wensen en de belangrijke doelstelling(en). We vertalen uw wensen naar concrete plannen, om het gestelde doel te realiseren. Na de kennismaking gaan we aan de slag met de bouw, om u zo snel mogelijk de eerste vorderingen te kunnen laten zien.

Webshop, website of applicatie development

We ontwikkelen webshops, websites en applicaties. Van de hoogste kwaliteit en met geavanceerde mogelijkheden:

  • Webshop die omzet genereert
    De webshop is voor steeds meer bedrijven een belangrijk verkoopkanaal. Wij ontwikkelen shops die omzet genereren. We denken met u mee over conversie-optimalisatie en bijvoorbeeld de juiste indeling van het menu. Dankzij geavanceerde en moderne technieken realiseren we de webwinkel volgens de meest actuele webstandaarden.
  • Website die vlekkeloos werkt
    Op een goede website is meteen duidelijk waar welke informatie te vinden is. Wij begrijpen de behoeften van uw bezoeker, zodat we de site daar perfect voor kunnen inrichten. Gebouwd volgens de laatste webstandaarden, voor een vlekkeloze website die volledig voldoet aan uw wensen.
  • Applicatie die doet wat de gebruiker verwacht
    Een (web)applicatie die precies doet wat de gebruiker verwacht. Optimaal gebruiksvriendelijk en met de functionaliteiten die u belangrijk vindt. De beste keuze om de interactie met uw doelgroep aan te gaan. We ontwikkelen applicaties voor online en voor mobiele apparaten (iOS en Android).

Bouwen en feedback

Na de kennismaking gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag. We bouwen aan uw plannen, om u op korte termijn de eerste vorderingen te laten zien. Wij realiseren wat u voor ogen heeft en laten u dat graag zo snel mogelijk zien.

Zodra we de eerste belangrijke stappen hebben gezet vragen we u om feedback. Tijdens de evaluatie presenteren we wat we tot op dat moment hebben gebouwd. Aan de hand van uw bevindingen verbeteren we het concept en werken we de specifieke functies of functionaliteiten uit die u belangrijk vindt.

We bouwen en vragen om feedback op de keuzes die we maken. Op die manier ontwikkelen we aan de hand van uw specifieke wensen. Onze specialisten gebruiken de meest actuele webstandaarden en denken na over innovatieve mogelijkheden. We verrassen onze klanten regelmatig met functionaliteiten die meer mogelijk maken dan wat zij zich voor mogelijk hadden gehouden.

Pas zodra u tevreden bent ronden wij de werkzaamheden af. Wij zorgen er met de development voor dat u kunt rekenen op een webshop, website of applicatie die volledig voldoet aan uw wensen. En minstens zo belangrijk, die de wensen overtreft waar dat mogelijk is. Voor een product dat werkt en past binnen de doelstellingen die u binnen de organisatie heeft opgesteld.

Oplevering en wegwijs maken

We leveren de development op zodra u daar volledig tevreden mee bent. Bovendien leggen we u graag uit hoe u daar optimaal gebruik van kunt maken. We maken u en uw medewerkers wegwijs, om er vervolgens goed mee te kunnen werken. Een belangrijke stap in het proces, waarmee we dat op een gebruiksvriendelijke manier voor u afronden.

Op zoek naar development door specialisten, die begrijpen waar u naar op zoek bent? Wij kennen de technische mogelijkheden en weten waar uw doelgroep blij van wordt. Op die manier bouwen we aan webshops, websites en applicaties met maximale toegevoegde waarde. Daag ons uit om het verschil te maken, waarmee we ervoor zorgen dat u de belangrijke bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren.

Specialist voor development gezocht? Gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.