Succesvolle marketing maakt uw product voor de juiste prijs, op de ideale plaats en met de perfecte presentatie beschikbaar. De combinatie van de belangrijkste P’s, die zowel online als offline het verschil maken. Dankzij doordachte marketing, om uw product perfect te positioneren en op de juiste manier in de markt te zetten.

Wij begrijpen wat uw doelgroep belangrijk vindt, om het product of de dienst daar tot in detail op af te stemmen. Met een bijpassende campagne en via het juiste kanaal, zodat de klant u zonder moeite meteen weet te vinden. Wij begrijpen hoe marketing werkt en wat er nodig is om uw product of dienst de aandacht te geven die het verdient.

Online en offline

Marketing biedt zowel online als offline enorme kansen. De juiste aanpak maakt uw product, dienst, merk of organisatie beter zichtbaar, vindbaar en beter bekend. Belangrijke voorwaarden om uw producten en diensten succesvol in de markt te zetten.

Benieuwd hoe we u offline kunnen helpen? Denk bijvoorbeeld aan:

  • Flyers
  • Posters
  • Banners

We brengen de doelgroep in kaart, net als de belangrijkste keuzes die deze maakt. Waar is de doelgroep aanwezig en wat is het beste moment om die te benaderen? Het zijn vragen waar we over nadenken, om de inzet van marketingmaterialen daar zo goed mogelijk op af te stemmen. Op die manier zorgen we voor succesvolle campagnes, waarvan we de kracht ook online kunnen versterken.

Online maken we bijvoorbeeld gebruik van:

  • Google Ads
  • Social Media Advertising
  • Zoekmachine Adverteren

Vanuit een breed netwerk kiezen we de geschikte kanalen. Om de doelgroep bekend te maken met uw merk en met specifieke retargeting. We brengen de algemene boodschap op, laden uw merk met de gewenste associaties en spreken potentiële klanten die bijna klaar zijn voor hun aankoop. Op die manier richten we ons op alle stappen in de belangrijke marketing funnel. We brengen in kaart welke boodschap op welk moment het meest effectief is, voor geslaagde marketing waarvoor we online en offline met elkaar combineren.

Inbound en outbound marketing

Marketing biedt in de breedte ontzettend veel mogelijkheden. Wilt u meer bezoekers naar uw website of webshop trekken met inbound marketing? Of er outbound juist voor zorgen dat u ook via andere media en kanalen zichtbaar bent? Wij combineren de juiste marketingmiddelen om tot de meest effectieve inzet te komen. Het resultaat is een geslaagde strategie, waarmee we ervoor zorgen dat we uw merk zo goed mogelijk onder de aandacht brengen.

We ontwikkelen content voor de belangrijkste kanalen en begrijpen waarmee we de doelgroep perfect kunnen aanspreken. De beste manier om onder de aandacht te komen, de doelgroep te activeren en aan te sturen op verkoop. Of een aanvraag, afhankelijk van de belangrijke doelstellingen om uw product of dienst succesvol in de markt te zetten.

Specialisten in (online) marketing

We zijn specialisten in marketing, zowel online als offline. Dat betekent dat we graag met u meedenken over wat er mogelijk is en welke inzet het best aansluit bij de doelstellingen. Twijfelt u over de huidige campagne of wilt u een nieuw product in de markt zetten? Wij begrijpen wat er nodig is om dit succesvol te doen, uiteraard binnen het beschikbare budget.

Dankzij overzichtelijke rapportages kunnen we u uitermate nauwkeurig vertellen wat de inzet heeft opgeleverd. We sturen tijdig bij of verdelen de inzet aan de hand van gewijzigde doelstellingen. Op die manier houden we een vinger aan de pols en kunt u vertrouwen op succesvolle marketing voor uw product, dienst, merk of volledige organisatie.

Op zoek naar een specialist in (online) marketing? We ontwikkelen een specifieke campagne of werken de volledige strategie voor u uit, afhankelijk van de belangrijkste doelstellingen. We ontwikkelen de marketingmix en activeren een retargeting-campagne, net als campagnes voor SEO, SEA en andere belangrijke (affiliate)kanalen. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden, dan helpen we u online en offline graag zo goed mogelijk gebruik te maken van effectieve marketing.

Specialist voor marketing gezocht? Gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.