SwimmingMonkey is een online marketing bureau dat ontstaan is door een 'uit de hand gelopen hobby'. 6 jaar voor de officiële start van SwimmingMonkey waren wij al actief bezig met design, marketing, branding,…. Destijds ging het om kleine opdrachten voor voornamelijk particulieren maar door de jaren heen zijn we geëvolueerd tot een respectabel online marketing bureau. Een marketing bureau waar je op kan bouwen en die actief meedenkt met de klant. Door onze services beperkt te houden richten we volop op kwaliteit en niet op kwantiteit.

Met SwimmingMonkey heeft u de juiste partner in huis, wij zijn thuis in vrijwel elk niche. Met klanten variërend van een plaatselijke tearoom tot één van de grootste spelers in de verzekeringsmarkt in de Benelux. Elke marketing campagne wordt volledig op maat en in samenspraak met de klant gemaakt.

Bij SwimmingMonkey kan u terecht voor alles omtrent uw digitale performantie. Wij onderscheiden ons door onze enorme waaier van ervaringen die wij door de jaren heen hebben opgebouwd.

Samenwerken of vragen over onze manier van werken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij kijken alvast uit naar een nieuwe uitdaging!