Maximale performance voor uw website of webshop gezocht? Een goede gebruikerservaring is de sleutel tot meer conversie en online succes. Een korte laadtijd is onmisbaar, net als perfecte rendering en ultieme performance.

Onze specialisten begrijpen het belang van een snelle website en kennen de laatste webstandaarden om die te realiseren. We beperken de laadtijd van pagina’s en bieden uw bezoekers de beste online ervaring. Op de desktop en een laptop, net als op een tablet en een smartphone. Mobile-first waar dat nodig is en geschikt voor de desktop als uw doelgroep dat wenst.

Korte laadtijd van de pagina

Het wordt steeds beter duidelijk hoe belangrijk de laadtijd van een pagina is voor de performance. Wist u bijvoorbeeld dat:

  • Bezoekers verwachten dat een pagina binnen 2 seconden laadt?
  • Een gemiddelde mobiele pagina via 4G in maar liefst 8 seconden laadt?
  • 53% van de bezoekers de pagina verlaat na 3,5 seconden laadtijd?

Het groeiende mobiele surfgedrag vraagt om nog betere performance, voor een korte laadtijd en een perfecte online ervaring. Zowel op desktops en laptops als mobiele apparaten mag een pagina er niet langer dan een paar seconden over doen om te laden. En beter nog, u bereikt de beste conversie met nog veel kortere laadtijden.

De beste online ervaring

Het is belangrijk om bezoekers online de best mogelijke ervaring te bieden. Ultieme performance volgt uit bijvoorbeeld de TTFB, de Time to First Byte. Het toont aan hoe snel de server reageert op een aanvraag door een bezoeker. Grofweg gelden de volgende richtlijnen:

  • 0 tot 200 milliseconden: uitstekend
  • 200 tot 500 milliseconden: goed
  • 500-1000 milliseconden: acceptabel
  • 1000-2000 milliseconden: traag
  • meer dan 2000 milliseconden: onacceptabel

Wij optimaliseren uw online performance, zodat u kunt vertrouwen op een uitstekende score. Het garandeert bezoekers online de beste ervaring, zowel op mobiele als andere apparaten.

De beste online ervaring gaat om meer dan alleen een korte laadtijd. Het is minstens zo belangrijk om de pagina mee te laten schalen met het gebruikte scherm. We bouwen volledig responsive-websites. Ze schalen netjes mee met het gebruikte scherm, om de informatie op de meest overzichtelijke manier te presenteren. Volledig automatisch en razendsnel, waardoor er zo min mogelijk vertraging optreedt in het gebruik.

Onze specialisten in performance weten wat er nodig is voor de beste online ervaring. We laten u graag voorbeelden zien van andere websites en webshops die we realiseerden en optimaliseerden. Ontdek de mogelijkheden voor een razendsnelle laadtijd en een pagina die altijd perfect meeschaalt.

Tip: werkt de huidige website of webshop niet optimaal en bent u benieuwd waar dat aan ligt? Onze specialisten in performance doen een grondige analyse. Ze brengen aan het licht wat de pijnpunten zijn en stellen concrete oplossingen voor om daar iets aan te doen. Op die manier helpen we graag de performance te verbeteren, zodat u bezoekers een betere online ervaring kunt bieden en de conversie toeneemt.

Specialisten in online performance

Op zoek naar specialisten voor online performance? Wij begrijpen wat de belangrijkste knelpunten op een website of in een webshop zijn. We lossen de typische vertragers op en bouwen vanaf scratch aan online oplossingen die perfect presteren. Met een korte laadtijd en voor de beste online ervaring. Goed geschikt voor websites en webshops, waarmee u zeker weet dat u daar optimaal gebruik van kunt maken. De beste keuze voor uw bezoekers, zodat u kunt vertrouwen op een vlekkeloze werking.

We vertellen u graag meer over de manier waarop we werken aan de performance. Natuurlijk richten we ons daarbij op een korte laadtijd, net als het perfect meeschalen van de pagina naar het scherm. We herkennen typische bottlenecks en lossen die graag voor u op. Of we bouwen aan nieuwe websites en webshops, waarvoor we gebruik maken van de laatste webstandaarden. De beste keuze voor ultieme performance, waarmee u zeker weet dat het daar online in ieder geval niet aan zal liggen.

Specialist voor performance gezocht? Gebruik ons online contactformulier. We horen graag van u.