De strategie voor uw website of webshop uitstippelen? Zonder goede aanpak is het onmogelijk om succesvol te zijn. Het is belangrijk om een stip op de horizon te plaatsen en daar volgens een structurele aanpak De naartoe te werken. Het geeft richting aan de belangrijke inzet die u doet en helpt te bepalen welke kant u op moet.

We zijn gespecialiseerd in (online) strategie, met een belangrijke focus op marketing. We helpen vast te stellen wat de belangrijkste bedrijfsdoelstellingen zijn en hoe u daar effectief aan kunt werken. Vanuit een doordacht plan, met aandacht voor de sterke punten binnen de organisatie. En zonder voorbij te gaan aan de zwakke plekken, om die af te schermen of te verbeteren. We brengen kansen en bedreigingen in kaart, aan de hand waarvan we bouwen aan een werkwijze om succesvol(ler) te worden.

Voorwaarden om succesvol te zijn

Benieuwd naar de belangrijkste voorwaarden voor een succesvolle insteek? Dit vraagt om duidelijke keuzes. Wij helpen u in kaart te brengen welke positie in de markt u wilt veroveren. Met onze hulp stelt u dit specifiek vast, als houvast voor toekomstige keuzes die u moet maken.

Bij de ontwikkeling van de strategie houden we rekening met uw organisatie en de omgeving waarin u actief bent. Zowel online als offline, om sterk dynamisch te kunnen reageren. Liggen er kansen voor vergroening en verduurzaming of leidt de vergrijzing tot een risico? Door daar alvast rekening mee te houden in de aanpak komt u niet voor verrassingen te staan.

Bovendien zorgen we voor een strategie die draagvlak heeft bij alle belangrijke stakeholders. Wij zorgen ervoor dat alle neuzen in de organisatie dezelfde kant op staan en houden rekening met externe betrokkenen. Op die manier ontwikkelen we een duurzame werkwijze, waar u de komende jaren mee vooruit kunt.

3 belangrijke niveaus

Een goede strategie scoort op drie belangrijke niveaus:

  • Basisniveau
    De basis moet in orde zijn. De strategie is gericht op kostenleiderschap, differentiatie, een kostenfocus of differentiatiefocus. Aan de hand van de breedte van het doelgebied en lage kosten of differentiatie helpen we u de juiste basis te kiezen.
  • Richting van de strategie
    Wat is de richting van de aanpak? Gaat het om een terugtocht, wilt u een succes uitmelken of een turnaround maken? Andere mogelijkheden zijn consolidatie en groei, afhankelijk van de stappen die u wilt maken met uw organisatie.
  • Implementatie en uitvoering
    Voor de implementatie van de marketingstrategie schetsen we de mogelijkheden in eigen beheer, net als die met een strategische samenwerking. Wij brengen in kaart wat er mogelijk is, om de perfecte strategie te ontwikkelen.

We helpen u stap-voor-stap de juiste strategische keuzes te maken. Op het gebied van marketing en voor de rest van uw onderneming, zowel online als offline. Op die manier heeft u meer houvast en weet u in de dagelijkse praktisch aan welk hogere doel u werkt. Wij brengen de belangrijke focus aan die u nodig heeft om stappen in de juiste richting te zetten.

Specialisten in (online) strategie

Zoekt u specialisten in (online) strategie? We werken voor onze klanten aan de belangrijke aanpak en werkwijze voor hun onderneming. Voor de online kanalen en met offline inzet, voor een combinatie van het beste uit twee werelden. Afgestemd op en in lijn met een hoger doel, dat bijdraagt aan de belangrijke bedrijfsdoelstellingen. We denken met u mee over de koers voor uw bedrijf en hoe u online de kans heeft om de doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken.

Op zoek naar een specialist om de (online) strategie te verbeteren of om die vanaf het begin op te bouwen? We ontwikkelen complete strategie├źn en houden eerdere strategische keuzes voor u tegen het licht. Op die manier stellen we vast waar de kansen tot verbetering liggen. Voor meer omzet, een meer duidelijke focus en het juiste imago bij de doelgroep. Wij helpen u de strategie te bepalen om online en offline succesvol te zijn.

Specialist voor strategie gezocht? Bel ons op telefoonnummer +32 470 58 20 56, stuur een e-mail naar info@swimmingmonkey.nl of gebruik ons online contactformulier (https://swimmingmonkey.com/contact/). We horen graag van u.